Връщане на продукти

ВРЪЩАНЕ,ЗАМЯНА И РЕКЛАМАЦИИ.

За да върнете или замените продукта, следвайте посочените стъпки :

В случай, че искате да върнете продукт, вие имате 14 дневен срок, в който можете да осъществите връщане и замяна, считано от датата на доставка.

1. Моля, обърнете внимание, че продуктите могат да бъдат върнати единствено в оригиналните им опаковки и вид, да не се слагат никакви залепващи материали непосредствено върху тях. Важно е да попълните електронния формуляр по-долу преди да  изпратите  продуктите или да го изтеглите от ТУК и да го изпратите заедно с върнатите артикули.

2. Изпратете продуктите с куриерска фирма на адрес:

гр.Варна , офис на Спийди - ул. НИКОЛА Й. ВАПЦАРОВ No 5 ,
ПАРТЕР НА ТЪРГОВСКИ КОМПЛЕКС ЧАЙКА, 9000 Варна

Таксата за доставка се заплаща от клиента, освен в случаите на основателна рекламация. С цел улесняване на връщането, препоръчваме да се обърнете към нашите партньори от куриерска фирма “Speedy”, онлайн на support@speedy.bg или на телефон 0700 17001.

3. След  проверка на съдържанието на пратката и обработката й, стойността на върнатите продукти ще Ви бъде възстановена по посочена от Вас банкова сметка.Срокът за банковия превод е 14 календарни дни, считано от датата на получаване на върнатите продукти в нашият склад.В случай, че доставката е платена с карта,възстановяването на  сумата ще се извърши чрез картова операция по същата картова сметка на потребителя.

4. При желание за  замяна, новият продукт се изпраща след като вече закупеният бъде върнат.

Върната в срока по-горе Стока се приема ако са изпълнени едновременно следните  условия:

-          Стоката  е в оригиналната си опаковка;

-          Стоката не е употребявана, с  нарушен вид или зацапване;

-          Да е приложена стоковата разписка, с която е получена стоката;

-          Да са налични всички етикети;

-          Разходите по връщането на стоката са за сметка на Потребителя, освен в случаите на явни недостатъци на Стоките, които следва да бъдат констатирани и потвърдени от Дружеството.

Моля, попълнете формуляра по-долу, за издаване на входящ номер.

Информация
Информация за продукта и причини за връщането му